Op huizenjacht met Leon

Op huizenjacht met Leon

Geplaatst op 4 oktober 2016
leestijd 3 minuten 

Newsflash! Onze verse vlog ‘Op huizenjacht met Leon’ is live. Hij doorkruist Nederland op zoek naar huizenjagers en hun dilemma’s. Nieuwsgierig?

Enthousiast staat hij voor ons: de energieke Leon. We wisten het direct: dit wordt onze nieuwe vlogger. Hij is 25 lentes jong, net verhuisd van Haarlem naar het bruisende Amsterdam, is eigen ondernemer en bovenal levensgenieter pur sang.

De huizenjacht

Hij gaat voor ons door heel het land op jacht naar huizen. Een herkenbaar terrein voor hem omdat hij zijn eigen zoektocht net succesvol afgerond heeft. In zijn jacht voor ons zoomt hij vooral in op de huizenzoeker én huizenverkoper. Waar letten zij op in hun zoektocht naar het ultieme droomstekkie? En wat als je besluit een bod uit te brengen? Erg spannend! Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Hoe breng verkopers hun huis aan de man? Kan dit alleen met of ook zonder makelaar? Kortom: herkenbare dilemma’s voor de huizen(ver)kopers onder ons. Nieuwsgierig? Bekijk op YouTube de hele huizenjacht serie van Leon. Hieronder de laatste aflevering!

Bekijk de video
Bekijk de video

Checklist huizenjacht

In aflevering 3 gaf Leon je een checklist waarmee de ultieme jacht op je droomhuis van start kan gaan. Wil je die nog eens rustig nalezen? Dat kan! Download de huizenjacht-checklist hier.

Ook op jacht?

Ben jij zelf op huizenjacht of ga je jouw huis in de verkoop gooien en lijkt het je te gek als Leon je daarbij volgt? Stuur ons dan via het contactformulier een berichtje waarin je laat weten wie je bent, waar en wanneer jouw jacht begint en misschien gaat Leon dan wel met jou op pad!

Redactieteam
Redactieteam

Het team geeft je handige tips, vinklijstjes of schetst bijzondere woonverhalen zodat jouw woonstap soepeltjes verloopt.