Obvion in de media

Obvion in de media

Vers van de pers

Obvion in de pers

Regelmatig verschijnen wij in de pers. Bijvoorbeeld met nog niet eerder belichte invalshoeken. Nalezen? Dat kan met onze vers-van-de-pers-selectie.

Financiële instellingen verenigd voor verduurzaming Nederlandse hypotheekmarkt

Duurzaamheid is een strategische prioriteit voor Obvion. We hebben een lange staat van dienst in duurzame financiering via het Green STORM-platform. Obvion is trots om deel te nemen aan de EEM NL Hub.

Marktpartijen slaan handen ineen voor actief klantbeheer

Verschillende marktpartijen, waaronder Obvion, slaan de handen ineen om actief klantbeheer een logisch onderdeel van de bedrijfsvoering te laten worden. Zowel adviseur als klant plukken hier de vruchten van.

Obvion en Eneco integreren hypotheek- en energieadvies

Een unieke pilot waarin financiering en verduurzaming van de woning samenkomen in één tool: het Omschakelplan. U kunt er de financiering én ook de aanschaf van energiebesparende maatregelen bolwerken.

Obvion branchediscussie duurzaam wonen

Op uitnodiging van Obvion spraken onlangs een aantal branchepartijen met elkaar over de uitdagingen waar zij voor staan om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de woningmarkt. Kan branche brede samenwerking bijdragen?

Verduurzaming in hypotheekadvies

Duurzaamheid krijgt bij ons de volle aandacht. Obvion is dan ook een van de eerste twaalf geldverstrekkers die nieuwe invoervelden rondom verduurzaming toevoegen aan de hypotheekaanvraag (via HDN).

Obvion wint internationale 'Green Bond Pioneer Award'

Deze sleepten we binnen voor de uitgifte van de groene Residential Mortgage Backed Security (RMBS), Green STORM 2019. “Dit bood groene beleggers opnieuw de mogelijkheid om groene RMBS obligaties te kopen voor hun SRI beleggingsportefeuille.”

Eenvoud is de nieuwe kracht van Obvion

Thomas Ploemen, Manager Marketing, blikt in Infinance terug op de introductie van de Woon Hypotheek (september 2019) en de doorontwikkeling sinds die tijd. Met daarbij een vooruitblik op de stappen die we nog gaan zetten.

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA

Peter Dijks, CCO bij Obvion: "Wij willen van de voorkant tot de achterkant duurzaam bezig zijn. Niet alleen met ons productaanbod maar ook met onze securitisaties. Het is een manier van denken en handelen voor iedereen in onze organisatie."

Naar nieuwsarchief