Afbeelding-header-duurzaam-huis-adviseur

Verduurzamen

Iedereen verdient een duurzaam huis. Ook uw klant!

Verduurzamen

Duurzaamheid krijgt bij ons de volle aandacht. We willen klanten stimuleren om nu echt aan de slag te gaan met verduurzaming en energiebesparende maatregelen te nemen. Want het kan uw klant veel voordeel bieden. Neem daarom heel eenvoudig verduurzaming mee in uw hypotheekadvies. We helpen u met informatie en tips. Checken maar.


Verduurzaming - standaard extra financiering in offerte

Afbeelding-laptop

Bij onze Woon Hypotheek bieden wij in de offerte nu meestal standaard € 9.000 voor energiebesparende voorzieningen aan. Voor starters, doorstromers, verhogers en oversluiters. Zo maken wij de stap naar een duurzame woning voor uw klant makkelijker.

Check alle ins en outs

Duurzaamheidskorting

Klanten kunnen in aanmerking komen voor duurzaamheidskorting als hun woning aan een bepaalde norm van energiezuinigheid voldoet. Vooral interessant voor uw nieuwbouw klanten.

Check details duurzaamheidskorting

We hebben de korting verwerkt op onze rentetarievenpagina indien we de korting op dat moment voeren. U herkent de korting aan de groene kleur. 

Naar duurzame tarieven

Om mee te nemen in uw adviesgesprek

Haal klanten over de streep

Met deze brochure helpen we u verduurzaming mee te nemen in het adviesgesprek.

Download deze brochure >>

Duurzaamheidsvisie Obvion

"Wij willen het verduurzamen van de woning voor iedereen bereikbaar laten zijn. Daarin spelen de adviseurs waarmee we samenwerken een essentiële rol. Zij nemen verduurzaming meer en meer mee in hun adviesgesprekken." aldus CEO Carlo van Kemenade.

Je vindt onze persberichten en interviews over dit thema bij:

Obvion in de pers