advies over extra terugbetalen

Extra terugbetalen in uw adviesgesprek

Hoe regelt u of de klant het?

Een advies over extra terugbetalen

Adviseert u de klant over een mogelijke extra terugbetaling? Met het formulier 'extra terugbetalen' kunt u een extra terugbetaling voor uw klant aan ons doorgeven. Hierna ontvangt de klant een brief met informatie.

Als jullie al hebben besloten dat extra terugbetalen de juiste keuze is, dan hoeft u het formulier niet te gebruiken. De klant kan zijn extra terugbetaling dan namelijk gelijk regelen via MijnObvion.

De extra terugbetaling snel regelen

Verwijs de klant naar MijnObvion: de persoonlijke online omgeving voor klanten van Obvion. Hierin kan de klant makkelijk de extra terugbetaling regelen. In MijnObvion ziet de klant meteen hoeveel hij vergoedingsvrij kan terugbetalen. Ook kan de klant direct via iDEAL betalen als hij niet meer dan het vergoedingsvrije bedrag terugbetaalt.

En inloggen gaat heel makkelijk met iDIN, ook als de klant nog geen account heeft voor MijnObvion. 
Het is binnen 1 minuut geregeld!  

Voordeel voor klant en voor u

Het voordeel van het online regelen door de klant is dat hij gelijk kan zien wat de gevolgen zijn voor het maandbedrag en de resterende hypotheekschuld. En voor u scheelt het extra werk omdat de klant het makkelijk zelf kan regelen via MijnObvion. Natuurlijk kunt u dit ook samen met de klant doen.

Toch liever het formulier gebruiken?

Natuurlijk is het voor u nog steeds mogelijk om een extra terugbetaling aan te vragen via het aanvraagformulier. Houd er wel rekening mee dat de verwerking hiervan langer duurt.  

Obvion staat voor