7 bouwdepot weetjes

7 bouwdepot weetjes

Die u absoluut niet wilt missen!

7 weetjes over ons bouwdepot die u niet wilt missen

Let op! Geld lenen kost geld

Met deze 7 weetjes over ons bouwdepot van de Woon Hypotheek slaat u de plank niet mis. Ken ze allemaal!

Wist u dat...

  1. De maandelijkse rentevergoeding bij onze Woon Hypotheek gelijk is aan de gewogen gemiddelde rente van alle leningdelen en 12 maanden loopt?
  2. Wij deze rentevergoeding maandelijks in het bouwdepot storten?
  3. Het bouwdepot en het duurzaamheidsdepot een apart potje zijn, maar in beide gevallen declaraties gewoon via MijnObvion zijn in te dienen en alle overige voorwaarden ook gelijk zijn?
  4. Wij bij een verbouwing de verbouwingskosten zoals vermeld in het taxatierapport in het bouwdepot storten als dat bedrag hoger is dan 2.500,-?
  5. Zodra de verbouwing klaar is, de klant dit gemakkelijk zelf aan ons kan doorgeven via het formulier op onze bouwdepot- pagina
  6. Wanneer er na de verbouwing minder dan € 2.500 in het bouwdepot overblijft wij dit bedrag aan de klant uitbetalen en wanneer er meer dan € 2.500 overblijft, wij dit verwerken als extra vergoedingsvrije terugbetaling op de lening? De klant mag hierbij zelf bepalen op welk leningdeel de extra terugbetaling moet plaatsvinden.
  7. Als er in een bouwkundig rapport of een taxatierapport staat dat direct noodzakelijke woningverbetering nodig is, wij het bedrag in het bouwdepot storten dat volgens het rapport nodig is om de woning te herstellen?

Check de acceptatiegids

Populaire verbouwitems

Energiezuinig huis

Woningverduurzaming in 3 stappen. En elke stap levert voor uw klant voordeel op.

Hypotheek voor verbouwer?

Onze Woon Hypotheek biedt een veelvoud aan (verbouw) mogelijkheden!

Duurzaam hypotheekproduct

Meer weten over hoe wij qua duurzaamheid flink aan de weg timmeren?