Een solide hypotheek

Een solide hypotheek

met een veelvoud aan mogelijkheden

Woon Hypotheek

De Woon Hypotheek is de hypotheek van Obvion. Een solide hypotheek met een scherp tarief, zonder fratsen en volop mogelijkheden. Kortom: een product dat zich kenmerkt door een veelvoud in eenvoud!

De Woon Hypotheek in het kort

Met de komst van de Woon Hypotheek maken we ons aanbod voor nieuwe klanten hartstikke helder: nog maar één product in ons schap. Eentje met een veelvoud aan mogelijkheden. Met de Woon Hypotheek bieden we stevige productvoorwaarden, de kwaliteit die u van ons gewend bent én een aantal extra’s:

Extra's

Tijdens de offerte periode

 • Eén tekenmoment (enkel bindend aanbod)
 • Gebruik van Calcasa Desktoptaxatie bij aanvragen oversluiters, starters, doorstromers of verhogers met een LTV van max 60%
 • De optie om de offerte te verlengen tot maximaal 12 maanden tegen betaling
 • 100% financiering van de overwaarde met overbruggingskrediet
 • Directe duidelijkheid over stukkenlijst en hierdoor snellere verwerking
 • Geen overlijdensrisicoverzekering verplicht bij een lening tot en met 100% van de marktwaarde

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

 • Volledig vergoedingsvrij extra terugbetalen uit eigen middelen (bijvoorbeeld spaargeld, erfenis of uitgekeerde verzekering)
 • Vergoeding bouwdepot is gelijk aan hypotheekrente, voor maximaal 12 maanden
 • Gebruik van een Calcasa Desktoptaxatie voor wijzigingen tijdens de looptijd bij een LTV van max 60%
 • De Verhuisregeling maakt het meenemen van de rente mogelijk
 • Direct en automatische rentedaling bij lagere hypotheekschuld
 • Hulp bij betalingsproblemen

Kijken maar!

Ontdek in slechts 2 minuten wat de Woon Hypotheek is:

Verduurzaming in offerte

Bij onze Woon Hypotheek bieden wij in de offerte nu meestal standaard € 9.000 voor energiebesparende voorzieningen aan. Voor starters, doorstromers, verhogers en oversluiters. Zo maken wij de stap naar een duurzame woning voor uw klant makkelijker.

Check de ins en outs

Top 3 veelgestelde vragen

Klanten met een Basis, Compact of Obvion Hypotheek kunt u omzetten naar de Woon Hypotheek als ze aan de voorwaarden voldoen.

Bekijk details

Ja, u kunt de geldigheid van het bindend aanbod met maximaal 9 maanden verlengen. Dat betekent dat de offerte in totaal maximaal 1 jaar geldig is. Een verlenging kunt u aanvragen tijdens de tekentermijn (van 14 dagen) van het bindend aanbod. We ontvangen dan ook het bindend aanbod getekend retour. De verlengingskosten per verlengde maand bedragen 0,25% van het totale hypotheekbedrag. De klant betaalt enkel voor het aantal dagen dat hij of zij verlengt.

De verlengingskosten per verlengde maand bedragen 0,25% van het totale hypotheekbedrag. De klant betaalt enkel voor het aantal dagen dat hij of zij verlengt.

Meer vragen

Tip! In het adviseursportaal vindt u alle downloads die te maken hebben met de Woon Hypotheek. Ze staan overzichtelijk bij elkaar op de pagina 'Tools & downloads'.

We bouwen door!

Zoals dat gaat bij een bouwproject, is het nooit in één keer af. Dat geldt ook voor onze nieuwe hypotheek. Wij blijven de handen uit de mouwen steken en bouwen actief door. Stapsgewijs informeren we u hierover.

Woon Hypotheek | veelvoud in éénvoud