Digitale handtekening?

Digitale handtekening?

Met deze 3 simpele stappen is het zo geregeld!

Digitaal ondertekenen in 3 simpele stappen

Door alle perikelen van nu heeft u vrijwel geen fysieke afspraken meer met uw klant. Dat vraagt om praktische online oplossingen. Het digitaal ondertekenen van documenten is daar een mooi voorbeeld van*. Met deze 3 simpele stappen is een handtekening zo geregeld!

Help uw klant op weg, dat scheelt een hoop tijd. We zien nu dat het vaak nog onnodig omslachtig gebeurt. Bijvoorbeeld doordat de klant zelf zijn handtekening via een app inscant en mailt. Een hoop gedoe voor de klant en onnodige mails voor u of ons. Zonde, want het kan zoveel efficiënter en sneller. Hoe? Here we go >>

 1. U bent aan zet!
  U verstuurt het document via het ‘digitaal ondertekensysteem’ van uw keuze naar de klant. U heeft 3 mogelijkheden qua systeem:
  Docusign
  Stiply
  Ondertekenen.nl
  Het heeft onze sterke voorkeur dat u, ongeacht het systeem, kiest voor de optie ‘met gebruik van iDIN’.
 2. De klant ondertekent
  De klant ontvangt direct en automatisch een e-mail met een link om in het betreffende systeem het document te ondertekenen.
 3. Versturen maar en klaar
  U ontvangt na ondertekening automatisch een e-mail met een link om het ondertekende document te downloaden en verstuurt dit vervolgens op reguliere wijze naar Obvion.

Let op:
Het digitaal ondertekenen van stukken komt niet in de plaats van identificatie en verificatie van de klant.

Veel succes! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw regioteam of accountmanager.

Op corona - alle updates op een rij vindt u een overzicht van actuele maatregelen of wijzigingen.

  *Wij accepteren voor een tijdelijke periode een digitale handtekening en evalueren dan of we deze manier van werken kunnen voortzetten. Het gaat hierbij om documenten waarvoor een handtekening van de klant noodzakelijk is, zowel in het aanvraagproces als in beheer.