Werken bij Obvion

Werken bij Obvion

Bij Obvion draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Dat doe je sámen met onafhankelijke adviseurs, want wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. Wanneer begin jij?

Bij Obvion draait het om jou!

Jouw kennis, mening en positieve instelling vinden we belangrijk en je krijgt daarom volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar wat kun je nog meer verwachten?

Waar kom je te werken?


Obvion is een dynamisch bedrijf dat volop in beweging is. Wij zijn zakelijk met oog voor de mens. Werken bij Obvion betekent samenwerken met 600 enthousiaste collega’s.

Collegialiteit is onze tweede natuur en we hebben een transparante en open cultuur. Je voelt aan alles de enorme drive en positieve houding van de collega’s. Dat merk je al als je ons statige gebouw binnenkomt in het centrum van Heerlen.

Speciaal voor jou

  • Een persoonlijk ontwikkelbudget om het beste uit jezelf te halen.
  • Jaarlijks allerlei fun activiteiten die bijdragen aan jouw werkplezier, vitaliteit en interactie met je collega’s.
  • Informeel bijkletsen tijdens onder andere de afterwork borrel.
  • Een ruim Employee Benefit Budget.

Waar gaan we voor?

Obvion heeft een duidelijke ambitie. We willen dé intermediairmaatschappij van Nederland worden. In woord en daad. Bij Obvion denken en handelen we vanuit de visie dat het beste hypotheekadvies gegeven wordt door een onafhankelijk adviseur. Onze hypotheken bieden we daarom uitsluitend aan via het onafhankelijk intermediair. Daarnaast vinden wij een mooie en gezonde toekomst voor mens en maatschappij belangrijk. Daarom zetten wij in op het duurzaam ontwikkelen van ondernemingsactiviteiten niet alleen in het belang van Obvion maar juist in het belang van de maatschappij. MVO heeft als doel onze ondernemingsactiviteiten zo te ontwikkelen dat deze niet alleen het belang van Obvion, maar ook het belang van de maatschappij dienen.

Hoe werken wij?

Onze denk- en handelwijze is gebaseerd op een drietal pijlers:

kernwaarde obvion handen uit de mouwen

We steken onze handen uit de mouwen en doen er in de samenwerking met de adviseur alles aan om hem of haar te ontzorgen en procedures te ‘ontstropen’.

kernwaarde obvion schouder aan schouder

We trekken hierbij schouder-aan-schouder met de adviseur op. En streven naar een vlotte voortgang zonder hindernissen en vertragende regels.

kernwaarde obvion ontstropen

Zodat de adviseur in zijn dienstverlening aan de klant ruim baan krijgt en zaken snel en gemakkelijk kan regelen. Dit noemen wij: De soepele groene golf’.

Ook in de beheerfase passen we de kernwaarden toe want ook hier realiseren we een groene golf voor onze adviseur. Voor de adviseur betekent dit de kortste weg naar de woorden: ‘Gefeliciteerd met je nieuwe woning.’

Bekijk onze vacatures