Het draait om jou

Het draait om jou

Jouw kennis, mening en positieve instelling vinden we belangrijk en je krijgt daarom volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar wat kun je nog meer verwachten?

Bij Obvion werken betekent samenwerken met ongeveer 600 collega’s met ieder zijn of haar eigen persoonlijkheid en verhaal. Wij zijn zakelijk met oog voor de mens.

Collegialiteit is onze tweede natuur en we hebben een transparante en open cultuur. Je voelt aan alles de enorme drive en positieve houding van de collega’s. We werken zowel vanuit ons prachtige gebouw, dat ligt op loopafstand van het centrum van Heerlen, als vanuit thuis. Om dit te faciliteren beschikken onze medewerkers over de benodigde apparatuur. Een combinatie vanuit thuiswerken en werken op locatie blijft in de toekomst altijd mogelijk. De gezondheid van de adviseur, onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop!

Bij Obvion krijg je

  • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelbudget van €1000. Daarnaast is er ook nog een afdelingsbudget dat besteed wordt aan de ontwikkeling van de jou en je collega’s.
  • Een Employee Benefit Budget tussen de 8% en 10% van je maandinkomen. Hiermee kun je arbeidsvoorwaardelijke keuzes maken die jou passen. Bv een maandelijkse uitbetaling of deelname aan fietsplan en meer!
  • Volop funactiviteiten en vitaliteit. Denk aan: een borrel, pubquiz, legendarische bedrijfsfeestjes, boksclinics, zomer bbq of de Obvion Run. Ook zijn er mogelijkheden om (met korting) te sporten.

Waar gaan we voor?

Onze ambitie is duidelijk: we willen dé intermediairmaatschappij van Nederland worden. In woord en daad. We denken en handelen we vanuit de visie dat het beste hypotheekadvies gegeven wordt door een onafhankelijk adviseur. Onze hypotheken bieden we daarom uitsluitend aan via het onafhankelijk intermediair. Daarnaast vinden wij een mooie en gezonde toekomst voor mens en maatschappij belangrijk. Daarom zetten wij in op het duurzaam ontwikkelen van ondernemingsactiviteiten. Niet alleen in het belang van Obvion maar juist in het belang van de maatschappij.

Hoe werken wij?

Onze denk- en handelwijze is gebaseerd op een drietal pijlers:

kernwaarde obvion handen uit de mouwen

We steken onze handen uit de mouwen en doen er in de samenwerking met de adviseur alles aan om hem of haar te ontzorgen en procedures te ‘ontstropen’.

kernwaarde obvion schouder aan schouder

We trekken hierbij schouder-aan-schouder met de adviseur op. En streven naar een vlotte voortgang zonder hindernissen en vertragende regels.

kernwaarde obvion ontstropen

Zodat de adviseur in zijn dienstverlening aan de klant ruim baan krijgt en zaken snel en gemakkelijk kan regelen. Dit noemen wij: De soepele groene golf’.

Ook in de beheerfase passen we de kernwaarden toe want ook hier realiseren we een groene golf voor onze adviseur. Voor de adviseur betekent dit de kortste weg naar de woorden: ‘Gefeliciteerd met je nieuwe woning.’

Bekijk onze vacatures