Video - Werken bij Obvion

Video - Werken bij Obvion

Bij Obvion draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Dat doe je sámen met onafhankelijke adviseurs, want wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. Wanneer begin jij?


Bij Obvion werken betekent denken in oplossingen. Zeg jij ook 'dat kan wél' in plaats van 'dat gaat niet', dan zijn wij samen een goede match.

Onze actuele vacatures

Update! In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de sollicitatieprocedure iets anders verlopen dan normaal. Check de vacatures voor meer informatie hierover.

Geen passende vacature?

Tip! Met onze handige Jobalert krijg je al onze nieuwe vacatures die passen bij de door jou opgegeven criteria automatisch per e-mail.

Schrijf je direct in >>

Hoe gaan wij om met je gegevens?

Als je solliciteert dan deel je gegevens met ons. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Meer hierover lees je in ons Privacy Statement voor sollicitanten. Oudere versies vind je hier.

Allround medewerker hypotheken (flexibel)

Heb je een HBO-diploma en werkervaring in de financiële branche? Ben je bereid cursussen te volgen en flexibel te werken? Bel dan met Eline Schrijen, recruiter Manpower, via 06- 45 933 421.

Of solliciteer direct:

Allround medewerker hypotheken

Zie je op dit moment geen interessante vacature? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen.