Werken bij Obvion

Werken bij Obvion

Bij Obvion draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Dat doe je sámen met onafhankelijke adviseurs, want wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. Wanneer begin jij?

Bij Obvion werken betekent denken in oplossingen. Zeg jij ook 'dat kan wél' in plaats van 'dat gaat niet', dan zijn wij samen een goede match.

Bij Obvion krijg je een

  • persoonlijk opleidingsbudget waarmee je je volop kunt ontwikkelen
  • aantrekkelijk salaris mét 13e maand en een ruim Employee Benefit Budget
  • inspirerende werkomgeving en allerlei fun activiteiten na werktijd

Onze actuele vacatures

Update! In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus verloopt de sollicitatieprocedure iets anders dan normaal. Check de vacatures voor meer informatie hierover.

Geen passende vacature?

Tip! Met onze handige Jobalert krijg je al onze nieuwe vacatures die passen bij de door jou opgegeven criteria automatisch per e-mail.

Schrijf je direct in >>


Hoe gaan wij om met je gegevens?

Als je solliciteert dan deel je gegevens met ons. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Meer hierover lees je in ons Privacy Statement voor sollicitanten. Oudere versies vind je hier.

Allround medewerker hypotheken (flexibel)

Heb je een HBO-diploma en werkervaring in de financiële branche? Ben je bereid cursussen te volgen en flexibel te werken? Bel dan met Eline Schrijen, recruiter Manpower, via 06- 45 933 421.

Of solliciteer direct:

Allround medewerker hypotheken

Zie je op dit moment geen interessante vacature? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen.