Duurzaamheid bij Obvion

Duurzaamheid bij Obvion

Iedereen verdient een duurzaam huis

Duurzaamheid

Ga je verhuizen of verbouwen? Hét ideale moment om ook na te denken over het verduurzamen van je huis. Je bent nu toch al bezig met de financiering. Je kunt energiebesparende voorzieningen meefinancieren.

Meefinancieren energiebesparende voorzieningen

Afbeelding-Zonnepanelen

Voor energiebesparende voorzieningen mag je meestal extra lenen. Je hypotheeklasten zijn dan weliswaar iets hoger, maar je energiekosten gaan omlaag. Bovendien is verduurzamen goed voor je wooncomfort, de waarde van je nieuwe huis én het klimaat. Bij Obvion openen wij hiervoor een duurzaamheidsdepot. Uit dit depot betalen wij vervolgens de energiebesparende voorzieningen.

Check de ins en outs

Duurzaamheidskorting

Je kunt in aanmerking komen voor duurzaamheidskorting als jouw woning aan een bepaalde norm van energiezuinigheid voldoet. Je adviseur kan je hier meer over vertellen. We hebben de korting verwerkt op onze rentetarievenpagina indien we de korting op dat moment voeren. Je herkent de korting aan de groene kleur. 

Check duurzame tarieven

Zonnepanelen, isoleren, warmtepomp of...?

Welke duurzame mogelijkheden zijn er voor jouw woning? Wat kosten ze, hoe gaat de installatie én wat kun je aan energiebesparing verwachten? Het Omschakelplan (door Obvion samen met Eneco ontwikkeld) geeft je meer inzicht. Met slechts een paar klikken!

Naar het Omschakelplan

Betalen uit besparing op energiekosten

afbeelding-energie

De investering die je doet voor energiebesparende maatregelen, zoals isoleren of zonnepanelen, kun je besparen op je energiekosten. In veel gevallen is de besparing zelfs groter dan de kosten voor de extra lening! Zo kun je op een financieel aantrekkelijke manier profiteren van een duurzaam huis. We maken het inzichtelijk met rekenvoorbeelden.

Check die rekenvoorbeelden

Nieuwbouw vaak al energiezuinig

Afbeelding-nieuwbouw-kopen

Een nieuwbouw woning voldoet meestal al aan de voorwaarden van energiezuinigheid.

Ga je een nieuwbouw woning kopen? Goed om te weten: bij ons kun je een duurzaamheidskorting krijgen indien we die op dat moment voeren. We hebben informatie over het kopen van een nieuwbouw woning voor je bij elkaar gezet.

Vertel me meer