Wateroverlast - Hoe kunnen we helpen?

Als bedrijf gevestigd in Heerlen raakt de wateroverlast in Limburg ons diep. Wellicht heeft ú hier ook mee te maken gekregen, net als een aantal van onze medewerkers. Wij kunnen ons dan ook heel goed voorstellen wat een impact dat met zich meebrengt. Allereerst willen we u veel sterkte wensen en u hierbij ook informeren over mogelijke hulp van onze kant.

Vragen over de financiële impact

We kunnen ons voorstellen dat de wateroverlast een enorme impact op u heeft, mogelijk ook op uw financiële situatie. Dat kan betekenen dat u wellicht vragen heeft over uw hypotheek en de betaling van uw maandlasten. In dat geval kunt u contact opnemen met ons hiervoor ingerichte team via telefoonnummer 088 - 1470 210. Kijk ook eens op Hulp bij betalingsproblemen.

Geeft u uw schade door?

Wij zouden graag een beeld willen krijgen van de woningen van onze klanten die waterschade hebben opgelopen. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om eventuele schade aan uw woning aan ons te melden via het formulier hieronder. Schade aan uw inboedel hoeft u niet aan ons te melden. Voor de behandeling van uw schade en eventuele vergoeding verwijzen wij u naar uw verzekeraar of adviseur.

  1. Step 1
  2. Step 2
Step 1

Heeft u overige vragen over uw hypotheek? Neem dan contact op met uw onafhankelijk adviseur.

Veel sterkte en houd moed!